Fælledparken parkrun har snart fødselsdag

Så fik vi afviklet det sidste løb som 3-årige. Allerede om en uge er der fødselsdagsfest, og forhåbentlig vil vejret arte sig bedre end i dag, hvor 63 seje løbere blæste på dynen og de lune morgenkryddere og mødte op til 5 kølige km i smukke Fælledparken.

9 af disse 63 fik sat PB - super flot - og ud over gæster fra England havde vi også 3 helt nye parkrunnere på besøg.

Af en eller anden grund går der tit koks i upload af resultaterne - I fik først jeres tider ret sent, og resultatsiderne er enormt lang tid om at opdatere til seneste løb. I skrivende stund skal man bruge "latest results" linket for at se løb nr. 209. Men i løbet af dagen i dag burde det hele køre. Problemet er nok bare, at vi uploader resultater samtidig med England en gang imellem, og det giver lidt mere pres på systemet - de er jo en del løbere derovre.

I dag blev pointkonkurrencen også afgjort, og vi håber at se vindere og runner-ups til parkrun fødselsdag på lørdag. Der vil være præmier til de bedste og måske også nogle heldige asener - doneret af venlige virksomheder og ikke mindst parkrunnere fra Fælledparken. Hold øje med Facebook siden i løbet af ugen. Vi vil lægge info op løbende.

Hav en rigtig god weekend :-)

Mvh Ester (run director 17/10)