Alternativ rute 27. august og 3. september

Pga. DHL stafetten vil vi lørdag den 27. august og 3. september løbe på den alternative rute - se oversigtskort. Vi mødes ved målstregen lige ud for indgangen til trafiklegepladsen i Fælledparken, tæt på stadion, og så følges vi til startstregen, hvor vi sætter løbet i gang som sædvanlig.

Er du i tvivl om hvor du skal møde op, så har Martin Guhle lovet at sidde klar ved det sædvanlige mødested indtil 8:50 begge dage. Så kan du følges med ham.

Vel mødt på den alternative rute :-)

*******

Due to the DHL race the next two parkruns in Fælledparken (27. August 27 and 3. September) will be run on our alternate course - check out the map. We'll meet at the finish line ("Mål") just off the entrance to the traffic playground in Fælledparken, close to the National stadium and then walk together to the starting line.

If you are uncertain about where to meet up, Martin Guhle will be waiting at the usual venue until 8:50 on both days so you can join him on the way to the new meeting point.

See you on the alternative course :-)

reserverute13