Fælledparken parkrun juler i hele december

I lørdags kickstartede vi julen hos parkrun i Fælledparken, for det er ikke så tit, at vi skal løbe hele FEM gange i december. Suzanne O'Reilly og Ester Christensen slæbte julemusik, nissetøj og præmier med til bedst udklædte dreng og pige, og vejrguderne sørgede for fantastisk vejr - iskoldt og solrigt.

Det vrimlede ikke ligefrem med udklædte børn, så præmierne gik til de to første børn, der var mødt op - vi håber på bedre held i næste uge, hvor der er præmier til bedst udklædte herre og dame (og denne gang er det ikke slik).

Julebordet er til gengæld frit tilgængeligt for alle, og rigtig mange havde taget kaffe, te og godter med, så vi kunne varme os og få fyldt lagrene op efter 5 kolde km i parken. Det må vi gentage i næste uge.

Så kom glad til jule-parkrun og husk at alle kan deltage i lodtrækningen om fede startnumre til 3 forskellige Spartaløb i december og i 2017 - vi trækker lod 17/12, og det er bare at dukke op og smide en personlig stregkode i én af æskerne (eller alle 3).

***

It’s a rare occasion to be able to run park run on five executive Saturday’s which include 24th (Danish Xmas) and 31 December (New Year’s Eve), and 2016 is that year. Fælledparken parkrun have therefore, organized a whole month of fun 5km runs combined with the famous Danish Hygge coordinated by Suzanne O`Reilly and Ester Christensen who were not only clothed in xmas outfits for the occasion, but also arranged for Xmas music, and great give-away prizes ie. tickets to three official Sparta runs, including Copenhagen Marathon 2017.

Members also brought along home baked cookies, tea/coffee and treats for all. The atmosphere was jovial as the weather gods showered us with sunshine and it looks to hold throughout the month! So come along and join us and don’t forget to bring an extra barcode in order to participate in the draw for prizes. Winners are picked on Saturday, 17th December.

Vi Ses!

Julebord0312