Om os

Nibe parkrun er et GRATIS 5 km løb for løbere i alle afskygninger, som foregår hver eneste lørdag kl. 09:00 in Start og mål på Hundepladsen ved DCH's klubhus. Du kan parkere bilen på P-pladsen ved Nibe svømmebad. Du konkurrerer ikke mod andre løbere, men løber 5 km med tidstagning. parkrun kan derfor blive lige præcis det, du vil have det til – uanset om det er for sjov eller som en del af et træningsprogram.

Det giver en mulighed for at mødes jævnligt med andre fra lokalområdet – mænd eller kvinder, yngre eller ældre – og nyde denne skønne park og være fysisk aktiv samtidig med. Vi ønsker at opfordre folk til at løbe eller gå sammen, hvad enten du er helt ny løber eller gammel i gårde. Eventet er åbent for alle slags løbere, og det er gratis.

Det er nemt at være med. Du skal blot registrere dig før du løber dit første parkrun. Det skal du kun gøre den samme gang. Herefter skal du blot sætte vækkeuret og møde op til løb lørdag morgen – uanset hvor i verden du vil løbe parkrun.

Efter løbet drikker vi en kop kaffe ? kom og være med! Måske dele historier om dit løb denne dag, hyggesnakke med de andre løbere over en kop kaffe eller te og blot være en vigtig del af dette nye løbefællesskab.

Så uanset om du er helt nybegynder, der ønsker at starte din egen ”løberejse”, eller en garvet løber, der ønsker at bruge parkrun som en del af dit træningsprogram, er du meget velkommen til at komme forbi og løbe med os.