Løb d. 16. og 30. juli er aflyst

Vi bliver desværre nødt til at alyse de 2 løb 16. og 30. juli, da alle os frivillige er på ferie. Ellers løber vi naturligvis som normalt alle andre lørdage henover sommeren.

God sommer til jer alle.

 

Posted in Uncategorized
 

Nibe parkrun AFLYST lørdag d. 2./7 pga. Festival

Pga. Nibe Festival er Parkrun aflyst d. 2/7 2011

Posted in Uncategorized
 

Nibe parkrun nr. 30 igen aflyst

Igen i dag måtte vi sende de fremmødte løbere hjem med uforrettet sag. Skal Skoven var glat som en skøjtebane, og det var umuligt at gennemføre løbet.

Vi satser på tøvejr i ugens løb, og prøver med Nibe Parkrun nr. 30 igen på lørdag.

Vi ses

Posted in Uncategorized
 

TV2-Nord til Parkrun i Nibe på lørdag

På lørdag kommer TV2-nord og følger Nibe Parkrun. Ikke bare løbet, men også forberedelserne med skilteopsætning, tidtagning og de andre småting som dagens frivillige klarer...

Vi vil naturligvis gerne vise at løbet lever og har mange deltagere, så mød op og vis ansigt, og vis at Nibe Parkrun er værd at være med til, og værd at støtte op om...

 

Vi ses

Posted in Uncategorized
 

Nibe Parkrun 15

Vejret var gråt og det småregnede, men der var næsten ingen vind, og den der var kom fra den rigtige retning, så selvom det så lidt trist ud, var det faktisk perfekt løbevejr. Det var der 32 der havde set og de var mødt til start på Nibe Parkrun nr. 15 i lørdags. Det er dejligt at så mange benytter sig af muligheden for at starte weekenden op med en løbetur og hyggeligt samvær. 14 løbere var med til Parkrun for første gang. Heriblandt en del fra Sebber. Vi har i det hele taget mange løbere fra vore nabobyer. Også Sønderholm motionsklub og Frejlevløbere er hyppige gæster ved løbet. Af de resterende 18 løbere var der hele 11 som forbedrede deres hidtidige personligt bedste! Statistikken siger iøvrigt, at du efter at have løbet 5 Parkrun's vil have forbedret din form med 18%!

Der er nu over 180 registrerede 'Nibe Parkrunners' og som det ses kommer der nye til hver eneste uge.

Der er indtil nu løbet 15 Parkruns i Nibe. Samlet har vi løbet 1380 km på 128 timer. Nogle bruger knapt 20 minutter på turen og nogle bruger knapt 40. I denne weekend var der 4 under 14 år, en over 65 år - og så en masse dérimellem.

Der er plads til alle, og vi håber at se endnu flere på lørdag.

⇐ Nyere poster