Vi fejrer parkruns sande helte... de frivillige!

Hvert parkrun kan kun finde sted på grund af vores frivillige hjælperes tid og dedikation. Mange tak til dem alle, nuværende og tidligere. Vi søger altid nye frivillige. Denne side forklarer hvordan man kan blive frivillig.

Hvordan du bliver involveret

Det er nemt at finde mulighederne som frivillig hos Nibe parkrun. Åbn et nyere parkrun nyhedsbrev - eller en resultatmail eller en frivillig email, klik på 'manage my profile' og så 'email options', vælg de events, du gerne vil høre om, og klik på 'save opt-in events list'. Herefter modtager du jævnligt emails fra disse events, hvor du kan læse om mulighederne som frivillig hos dem.

Fremtidig vagtplan

Du kan se den fremtidige vagtplan for en bestemt event via deres specifikke vagtplan side. Hvis du vil i direkte kontakt med denne event, skal du blot sende en email til nibe@parkrun.com

Hvad skal jeg gøre til løbet?

For det første - og det er det mest vigtige -så beder vi aldrig nogen om at gøre nogen, som de ikke har det godt med at gøre. Hvis du ikke ønske at udføre en bestemt opgave, så sig endelig til, så sørger vi i stedet for, at du får en alternativ opgave. Under alle omstændigheder er der dog ikke nogen af vores opgaver, der er for stressfyldte. Du kan uddele placeringstalonerne, du kan tage tid eller du kan scanne løbernes stregkoder med stregkodeaflæseren (som er nem at betjene). Vi hjælper de nye frivillige godt i gang, hvor det er muligt at få hjælp undervejs, så de får en føling med, hvordan vi afvikler løbet. Hvis du gerne vil udføre en bestemt type opgaver, så fortæl os det, og vi vil se, hvad vi kan gøre.

Husk, at du er øjne og ører for parkrun, når du er frivllig. Hvis du har nogen bekymringer som opstår under et parkrunløb, uanset om det handler om børn eller voksne, så fortæl det til dagens Løbsleder, så hurtigt som muligt efter løbet, eller send en email til Head Office på eventsupport@parkrun.com

Mage tak til denne uges helte

Gitte Uldahl LARSEN  •  Preben MØLLER  •  Rikke LARSEN  •  Ronny SLOHT ANDERSEN

Core team

Nibe parkrun finder stort set kun sted pga. vores fantastiske frivillige, som næsten alle løber regelmæssigt, ligesom dig. Det ugentlige team af frivillige ledes af en lille gruppe parkrun entusiaster, som danner det, vi kalder 'Core team': De sørger for at løbet sættes op og pakkes væk hver uge, resultaterne bliver offentliggjort, talonerne sorteres, der skrives løbsberetning og meget, meget mere. THECOREVOLUNTEERS Vi er meget taknemmelige for al den hjælp, vi har fået både nu og hidtil, fra jer, der har hjulpet os med at få Nibe parkrun til at ske.

Og endelig...

Tilmeld dig frivillig-emailen, hvis du har lyst til at involvere dig sammen med os!