Hvordan kommer jeg videre?

Tak fordi du giver dig tid til at læse denne vejledning.
Hvis du vil registrere andre deltagere, klik her.
Der er flere tips om, hvordan du udfylder registreringsformularen her.
Hvis du stadig er i tvivl, når du har læst disse sider,
send en e-mail til support.parkrun.com så vi kan hjælpe dig med at komme videre.

Spørgsmål

Skal jeg tilmelde mig?

Hvis du allerede har deltaget i et parkrun-løb i Danmark, så har vi dine oplysninger og du skal ikke gentilmelde dig. Faktisk beder vi dig udtrykkeligt om at lade være med at genregistrere dig ? det tager en del tid og resurser at rede trådene ud, og vi risikerer at miste nogle af dine tidligere resultater.

Hvis du allerede har deltaget i parkrun-løb i Storbritannien eller et andet land så har parkrun i det pågældende land dine oplysninger i netop dette lands database. Men dine oplysninger deles ikke mellem landene. Send en mail til support.parkrun.com hvor du skriver "Please register me as an international runner".

Q. Jeg har deltaget før men vil gerne rette i mine personoplysninger. Hvordan?

A. Send os lige en mail til support.parkrun.com. Så retter vi i dine oplysninger. Husk at give os info nok til at vi kan finde netop dine oplysninger frem).

Q. Det kan være, at jeg allerede er blevet registreret af en anden. Men jeg ved det ikke. Skal jeg så registrere mig bare for at være sikker?

A. Nej. Send en mail til support.parkrun.com og så kan vi fortælle dig, om du allerede er registreret eller ej.

Q. Jeg deltog i et parkrun løb for et par år siden. Er jeg stadig i parkrun-systemet?

A. Ja, det er du. Men kun i databasen for det pågældende land. Hvis det er første gang, du løber i Danmark, skal du sende en mail til updates@parkrun.com hvor du skriver "Please register me as an international runner".

Q. Jeg har aldrig registreret mig og aldrig deltaget i et parkrun. Hvad gør jeg så?

A. Du skal bare registrere dig her. www.parkrun.dk/register

Q. Jeg er ikke helt sikker på, om jeg kan være med på lørdag. Skal jeg registrere mig alligevel?

A. Ja! (Med mindre at du allerede er registreret) Så har vi dine oplysninger klar til den første gang, du kan være med.

Q. Kan jeg ikke bare komme på lørdag og tilmelde mig på dagen?

A. Nej. Vi har simpelthen ikke hjælpere nok til at kunne tage imod tilmeldinger eller registreringer på dagen. Og hvis du alligevel løber med, kommer dit resultat ikke med i resultatlisten.

Q. Hvad skal mine personoplysninger bruges til?

A. Vi beder kun om de oplysninger, vi skal bruge for at afvikle parkrun-løb (f.eks. skal du ikke opgive din adresse eller CPR nr.!) Først og fremmest bruger vi oplysningerne for at sikre, at du får dine resultater. Vi skal kunne skelne mellem dig og de andre deltagere ved lørdagens parkrun og så mellem dig og deltagerne ved de andre parkrun-løb i Danmark. Vi beder dig om at specificere dit ?lokale parkrun? fordi vi gerne vil vide, hvilket parkrun nye deltagere kunne tænke sig at være med i. Og det gør det lettere for os at holde styr på deltagerlisterne. Når du er registreret får du en bekræftelse pr. e-mail. Og du får også dine resultater pr. e-mail. En gang i mellem kontakter vi en deltager pr. e-mail hvis der opstår problemer i forhold til dagens resultat. Vi sender også vores parkrun-nyhedsbreve pr. e-mail. Du kan framelde dig nyhedsbrevene allerede nu. Men du kan også framelde dig nyhedsbrevene senere.

Q. What is age grading?

A. Age grading is a way of calculating how well all athletes have performed against each other, regardless of age or gender. The higher your percentage, the better you have performed against other runners in your age group. It is described in full here.

Q. Hvad er aldersgradering?

A. Det viser, hvordan du klarer dig i forhold til samtlige andre løbere uanset alders- og kønsforskelle. Du kan læse alt om metoden her. http://www.runningforfitness.org/faq/agegrading

Men kort sagt går det ud på at se, hvordan din tid måler sig i forhold til verdensrekorden for din alder (ikke aldersgruppe men faktisk alder) og køn. Jo højere din procentsats desto bedre har du klaret dig i forhold til andre løbere.

Q. Hvad sker der, når jeg registrere mig?

A. Vi bekræfter pr. mail at vi har modtaget din tilmelding. Læs denne bekræftelse grundigt ? en gang imellem får vi tilmeldinger, der ikke kan tilføjes databasen med det samme fordi vi har brug for yderligere oplysninger fra dig. I så fald forklarer e-mailen, hvordan du skal forholde dig.

Q. Hvornår lukker mit lokale parkrun for registreringer?

A. Kl. 18:00 om fredagen inden løbet. Hvis ikke du har modtaget din email-bekræftelse inden da, så er du nok ikke med på listen.

Q. Hvad nu hvis jeg har registeret mig inden kl. 18:00 men ingen e-mail har fået?

A. Normalt får du en bekræftelse i løbet af 30 minutter. Hvis denne bekræftelses-e-mail udebliver i mere end 2 timer, send os venligst en mail (support.parkrun.com). Vi prøver at vende tilbage hurtigst muligt ? men husk på, at også vi holder fyraften i ny og næ

Q. Når jeg er registreret, hvad så?

A. Så kan du deltage i parkrun-løb i Danmark lige så tosset, du vil. Uden nogensinde at tilmelde dig eller registrere dig igen. Det er meningen, at der skal kommer flere og flere parkrun-løb i Danmark. Og når du har registreret dig den ene gang, så kan du løbe dem alle uden at registrere dig igen.

Q. Skal jeg logge på for at læse mine resultater?

A. Nej. Deltagere har ikke brug for at kunne logge på. Hvis du er parkrun-arrangør og får brug for adgang til hjemmesiden for at redigere i indholdet mm, så kontakt lige support.parkrun.com

Q. Jeg er træner på et løbehold. Skal jeg tilmelde mine løbere?

A. Nej. Det er bedst, at dine holdmedlemmer laver deres egne registreringer. Hvorfor?

  • Fordi vi går meget op i, at resultatlisterne er så pålidelige som mulig. Og det er desværre vores erfaring, at når man registerer på andres vegne, så er de oplysninger, vi får, tit behæftet med fejl. Og det er enormt tidskrævende for vores hjælpere, når fejlene skal rettes.
  • Der er også en anden god grund til at dine løbere skal tilmelde sig selv. Og det er, at vi kræver, at alle skal krydse af, at de har læst og accepteret vores betingelser for deltagelse. Og det kan de jo ikke, hvis de er tilmeldt af en tredje person.
  • Sidst men ikke mindst kan det være, at den pågældende løber allerede er med i systemet. Og hvis man er registreret flere gange, skaber det alvorlige problemer for de frivillige parkrun-hjælpere.

Du kan læse mere om emnet her. [klik her - på engelsk]

Once you’ve registered, why not visit your local events page where you can find loads more information about your event, including course details and information about volunteering.